Hur spelar man KQ offsuite

KungDamKQ offsuite tycker jag är en av de bästa händerna som finns att spela i Texas Holdem. Men de måste givetvis spelas rätt. För det första är det en hand som kan bli bra om floppen är med dig. Den är samtidigt en hand som skall kastas om man får ett rejält bet från någon annan på bordet.

Här är ett exempel på hur KQ spelas på rätt sätt. Sitter på Titan Poker och lirar på ett 6 pers bord och spelar med låga blinds 0.15/0.30$ och får KQ offsuite i andra position. Spelaren före mig callar och jag rasar till 3xBB. Tredje spelaren lägger sig och stora samt lilla blind callar. Limparen foldar sin hand.

Floppen kommer 8c, 3d, Qh och vips är min KQ riktigt riktigt bra! Men då vi är fyra i potten måste man ändå vara lite vaksam. Jag betar pott och hoppas att någon synar med näst bästa hand. Hade jag istället fått ett ess på floppen hade jag troligtvs undvikit ett normalt continuation bet.

Jag får syn två gånger till av lilla blind som hade ett färgdrag som aldrig satt. Men eftersom jag hela tiden bettade pot så satsade lilla blind med dåliga odds.
Min KQ gav 20 dollar och det med så låga blinds som 0.15/0.30$